Haptotherapie
Lucie Schoenmakers

Coaching/Counseling Haptotherapie

Aanbod / activiteiten:

HAPTOTHERAPIE

Bij haptonomie en haptotherapie staan voelen en beleving centraal. Vaak heb je geleerd om ‘verstandig’ om te gaan met alles wat op je pad komt. Het kan zijn dat je daardoor steeds vaker vergeet te luisteren naar wat je gevoel je vertelt. Op den duur kan dit klachten geven.

Tijdens de haptotherapie gaan we samen op zoek naar wat jouw gevoel je zegt en hoe je beter naar dit gevoel kunt luisteren. Hierdoor wordt de balans tussen gevoel, denken en handelen hersteld en zullen fysieke en/of psychische klachten minder worden. Ik werk met volwassenen en met kinderen.

 

HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING

Tijdens een aantal bijeenkomsten ga je je, samen met je partner, voorbereiden op de bevalling. Jullie maken contact met het kindje in de buik. Je krijgt hierdoor in de buik al gevoel voor de eigenheid van jullie kindje. De band tussen jou, je partner en het kindje bevordert bovendien een veilige hechting.

Je partner krijgt handvatten om jou te ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Hierdoor wordt zowel de zwangerschap als de bevalling echt iets van jullie samen. We gaan op zoek naar bevallingshoudingen die bij jullie passen en hoe jij je lichaam zo kunt voorbereiden dat je de weeen zo goed mogelijk kunt opvangen en je lichaam zich opent, waardoor de bevalling zo soepel mogelijk verloopt.


IJsselkade 8, Zutphen en Broekstraat 12, Harfsen
www.haptotherapie-lucieschoenmakers.nl | tel.nr. 0630863394

Praktijkadres

IJsselkade 8
Zutphen (Gelderland)

Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl