Nieuws(brief)

Schrijf je onder de tekst in voor onze nieuwsbrief!
 

Hart van Zutphen | Nieuwsbrief Januari 2020

Het jaar is alweer even begonnen, maar we wensen je veel geluk, gezondheid, liefde en verbondenheid voor 2020!


Openmiddag 5 februari: ENERGIEK IN 2020

De deuren van Hart van Zutphen aan de IJsselkade 8, staan weer open op 4 december. Dit keer zullen psycholoog Marline Schreuder en cranio scraal therapeut Liesbeth Haijetink beschikbaar zijn om hun holistische visie te delen over het thema: Energiek in 2020. Zij zullen enkele krachtige oefeningen en praktische tips geven waar je energie van krijgt. Ook zullen zij hun kennis delen vragen beantwoorden.


Nieuw lid: Christien Stam

Sinds twee maanden heb ik me aangesloten bij het Hart van Zutphen. Als vitaliteitscoach begeleid ik je bij het terugvinden van de balans tussen je mentale, emotionele en fysieke gezondheid, zodat je weer vol energie en levenslust jezelf kunt zijn. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van hormonen, stress, emoties en gedragsverandering.

"Every body has a story"

Elk lichaam geeft signalen af over hoe het gaat en elk mens heeft een eigen levensgeschiedenis. Iedereen is uniek. Ik kijk dan ook naar het totaalplaatje en stem samen met jou af waar je het beste kunt beginnen. We gaan op zoek naar de kernoorzaak van jouw klacht en werken daar aan. Dit maakt dat het altijd een persoonlijk traject is, waarbij we gaan voor een blijvend resultaat.

Coaching bij StamWijzer is geschikt voor jou als je te maken hebt met:

- stress en burn-out klachten

- disbalans in je hormonen

- vermoeidheid

- depressieve klachten

- gewichtsproblemen

- veel piekeren

- klachten door hoogsensitiviteit

- disbalans in je emoties of niet kunnen voelen

- (onbegrepen) fysieke klachten

- een gevoel dat je meer uit je leven wilt halen

Tot en met eind februari kun je gebruik maken van 20% korting op een EMB-test (Energetisch Morfologische Bloedtest). Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Heb je weinig energie? Kun je niet afvallen of juist aankomen? Heb je last van je darmen? Ben je hormonaal uit balans? Wil je weten of je intoleranties hebt of tekorten? Met een EMB-test (energetisch morfologische bloedtest) kan veel informatie uit het bloed gehaald worden. De test biedt veel informatie over jou en kan ondersteunend zijn op je weg naar meer vitaliteit. Naar aanleiding van de test, wordt een persoonlijk plan voor je opgesteld. Tot en met eind februari zijn de kosten €144,00 euro, daarna €180,00.

Als je meer informatie wilt of je aan wilt melden, neem dan contact met me op via de mail christien AT stamwijzer DOT nl, telefoon: 06-23444831 of via facebook onder de naam Stamwijzer.


Uit de fysiotherapiepraktijk van Angèle Pieterse

De natuur een klein handje helpen. 

In mijn praktijk heb ik in het afgelopen half jaar 3 hoog zwangere vrouwen mogen behandelen. Zij waren alle 3 al bijna 2 weken over de uitgerekende datum. Het beeld van ingeleid worden in het ziekenhuis kwam voor hen steeds dichterbij. 

Wat een vreugde om hen in hun eigen omgeving thuis met massage en Emmett technieken te mogen aanraken. Natuurlijk waren hun lichamen er  klaar voor en was het wachten op het moment dat het kindje zich zou aankondigden. Helaas bleven de signalen van opkomende weeën uit. 

Met Emmett technieken raak je het lichaam slechts op 2 plekken aan en wacht je tot het lichaam op de aanraking reageert met loslaten, een zucht, ontspanning of een andere lichaamsverandering. Een lichte aanraking gaf ik in hun bekken, de liezen en de rug. Daarna nog een verwarmende  massage van het heiligbeen,  kuiten en evt. de bovenbenen . ...en... ja hoor. Verbazend snel kwamen bij 1 vrouw  de weeën al binnen 2 uur op gang  en heeft ze samen met haar partner de bevalling  gedaan. De vroedvrouw kwam te laat en kon een gezonde dochter verwelkomen. 

Voor de andere aanstaande moeders trad na de behandeling de ontspanning in en startte 1 dag later de weeën en werd kort daarop hun kindje, zonder ingeleid te worden in het  ziekenhuis, geboren. 

Een mooier vak kan ik mij niet wensen . 

Angele Pieterse - info AT pieterse-fysiotherapie DOT nl 


TERUG NAAR JEZELF avond op 13 februari

Je wil stilstaan bij jezelf. Je wil bewust leven, jouw missie leven. Verbonden met jezelf en je intuïtie. Je verlangt naar vrij zijn van die belemmerende stemmetjes in je hoofd en van oud zeer. Je wil voluit leven en stralen! De Terug naar Jezelf avond is een plek om bij Jezelf te komen en een stap te zetten naar meer vrijheid. Iedere avond is uniek en je kan je eigen thema / wens inbrengen. Ik stem me af op wat er in jou en in de groep leeft. We gaan voorbij verhalen, de diepte in, naar de kern. Ik werk onder andere met visualisaties, the Journey, opstellingen, schrijven. Bovenal ben ik open en liefdevol aanwezig zodat dat plaats kan vinden wat wil plaatsvinden, voorbij onze mind, voorbij methodes. Alle antwoorden liggen in jezelf. En die innerlijke wijsheid geven we de ruimte waardoor inzichten opborrelen, je oude ballast loslaat en heling plaatsvindt. Je ervaart Jezelf.

Kennismaken en sfeer proeven? Kom de eerste keer meedoen met 50% korting en ervaar wat het jou oplevert. Je bent van harte welkom.

Data: 13 februari, 12 maart, 16 april, 14 mei, 11 juni 2020 Tijd: 19.15u tot 21.30u Bijdrage: €30 per avond Locatie: IJsselkade 8, Zutphen Opgeven bij Marline Schreuder info AT praktijkdewittesteen DOT nl - 0575-493790


Alle informatie over het aanbod van Hart van Zutphen vind je op www.hartvanzutphen.nl. Wil je op de hoogte blijven of ervaringen delen, volg ons dan ook op Facebook en Linkedin

Warme groet en wie weet tot ziens,

Hart van Zutphen


 

Nieuwsbrief
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl