Nieuws(brief)

Schrijf je onder de tekst in voor onze nieuwsbrief!
 

Hart van Zutphen | Nieuwsbrief april 2019

Allereerst wensen wij van Hart van Zutphen je goede paasdagen!

In deze nieuwsbrief bieden we een gratis actie aan, brengen we je op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we ervaringen uit de praktijk. We nodigen je van harte uit gebruik te maken van ons aanbod.


Giveaway april:

Deze maand verzorgt Liesbeth Haijtink van Praktijk Holistica de giveaway van april waarin ze een gratis behandeling weggeeft. Deze zal woensdag 17 april geplaatst gaan worden op de Facebookpagina van Hart van Zutphen. Reageer binnen een week om kans te maken. De winnaar wordt woensdag 24 april bekendgemaakt. Doe mee, wie weet ben jij de winnaar!

Zie Liesbeth haar website voor meer informatie over haar behandelingen: www.praktijkholistica.nl


Workshops Vrij Leven:

Deze week start Marline Wieggers - Schreuder met de workshops Vrij Leven. Wil jij met rust in je hoofd, vanuit je hart leven? Marline biedt je een plek waar je tot jezelf kan komen, waar je een stap kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling, waar veiligheid is en je een steuntje in de rug kan krijgen. Gewoon als jij er behoefte aan hebt. Geen therapie of lange trajecten, maar wel
liefdevolle en deskundige begeleiding. Je kan je eigen thema inbrengen en iedere workshop is afgestemd op jou en op de groep.

Kom gerust een keer deelnemen voor €15. Meer info op: www.praktijkdewittesteen.nl.


Aanbod Wilma Gladpootjes:

MASSEREN IS MIJN AMBACHT.

In kalmte aanwezig zijn, aandachtig en opmerkzaam. Het is voor mij vervullend en passend om zo met mensen te werken. Aanraken en aangeraakt worden. Omdat aanraken een manier is om je lichaam weer te voelen en te bewonen. Contact te maken met wat er van binnen leeft. Je balans te hervinden. Mijn massage kan iets voor je betekenen in tijden van: Vermoeidheid Spanning Veelheid Verwarring Verlies en rouw Behoefte aan steun. Je bent welkom, ik ontmoet je graag….

Omdat het voor mij een LUSTRUMJAAR is, doe ik dit speciale aanbod: 3x een massagesessie voor € 100,- 

Meer informatie: www.wilmagladpootjes.nl


Praktijkervaring Gerda Fledderus:

Vorige week heb ik een bijzonder coaching traject afgerond met een vrouw die plotseling haar man is verloren. Een ingrijpende en verdrietige ervaring die haar hele leven op de kop heeft gezet. Toch had ze de moed en de wens om dit rouwproces op een goede manier te doorlopen en ondanks het enorme verdriet stil te staan hoe ze toch verder kon met haar leven. Het was een voorrecht om als coach een tijdje met haar op te lopen. Als dank voor mijn coaching gaf ze mij toestemming om verhalen die zij gedurende het proces had geschreven met mij en jullie te delen, in de hoop dat andere mensen met verdriet hier steun en herkenning uit halen. Met dank aan Judith!

Ook behoefte aan coaching zie: www.eigenbesluit.nl

Lieve Jan,

Het spijt me van je boeddha. De boeddha van polystone die op een prominente plaats in de keukenkast stond. ‘Staat’ moet ik zeggen want ik heb hem weer teruggezet. Ik hou niet van polystone. Ik heb überhaupt moeite met dingen die lijken op iets wat ze niet zijn. Polystone lijkt op steen maar is plastic. Toen we onze huishoudens samenvoegden was de boeddha in de keukenkast één van die compromissen die je dan sluit.

Vlak voor je overleed heb ik in een vlaag van eerlijkheid aan de keukentafel met jou en in het bijzijn van een goede vriendin, mijn waarheid verteld over jouw boeddha. Mijn indruk was dat je er niet zoveel moeite mee had. Dus ik dacht dat je het ook niet zo erg vond dat ik tijdelijk de boeddha verruilde voor de pas geoogste kweeperen en de boeddha tijdelijk naar de schoorsteenmantel verhuisde. Toch ook een hele prominente plek in de huiskamer waar hij goed in het zicht stond. Tot mijn verbazing zag ik dat je een dag of twee daarna Boeddha mee naar boven nam, naar je werkkamer, je eigen plekje, en daar Boeddha in je eigen kast neerzette. Weg van mij, alsof je wilde zeggen: “Dan zet ik hem wel op mijn eigen kamer hoor.” Want je zei het niet en toen ik tegen je zei dat hij echt niet weg hoefde uit de gemeenschappelijke ruimte, antwoordde je niet echt duidelijk. Toch voelde ik een beetje verdriet vanuit jou, alsof je het gevoel had dat jij weggejaagd was door mij. Daar heb ik toen verder geen aandacht meer aan besteed.


Toen je overleden was en ik op je lege werkkamer kwam, zag ik Boeddha weer en nam hem direct mee terug naar de keuken, heb de kweeperen opzij geschoven en hem zijn rechtmatige plek weer teruggegeven. Oh, maar wat vind ik het erg dat ik geen sorry meer tegen je kan zeggen en wat vind ik het naar dat je je zo gevoeld hebt. Sorry sorry sorry…


Alle informatie over het aanbod van Hart van Zutphen vind je op www.hartvanzutphen.nl. Wil je op de hoogte blijven of ervaringen delen, volg ons dan ook op Facebook en Linkedin:

Warme groet en wie weet tot ziens,

Hart van Zutphen


 

Nieuwsbrief
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl


24.3 723 20