Nieuws(brief)

Schrijf je onder de tekst in voor onze nieuwsbrief!
 

Hart van Zutphen | Nieuwsbrief juli 2019

Allereerst wensen we je een mooie zomer toe! Zoals je leest in deze nieuwsbrief gaan een aantal van onze activiteiten in de zomer gewoon door. Verder delen we ervaringen uit onze praktijk om jullie te inspireren en meer inhoudelijk kennis te laten maken met wat we bieden.


Ook in de zomer: tarotleggingen door Ruth Polak & gratis meditatie-ochtenden met Liesbeth Haijtink

Tweemaandelijks op woensdagochtend om 10.30u of 11.30u kun je een tarot kaartlegging laten doen door Ruth Polak. Wil jij meer inzicht in situaties in je leven? Ruth is zeer ervaren. Laat je verrassen door wat zij je vertelt. Meld je van tevoren aan op ruth AT lachen-joh DOT nl. De bijdrage is vrijwillig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook gedurende de zomermaanden biedt Liesbeth Haijtink van Praktijk Holistica de gelegenheid om elke dinsdagochtend om 9.00u een uur lang in stilte samen te mediteren op de IJsselkade 8. Er wordt geen geleide meditatie gegeven en ervaring met mediteren is niet vereist. Kom gerust een keer meedoen!


In de praktijk van Nico Vlaar: je huis energetisch schoon

Heb je weleens stil gestaan bij de energetische kwaliteit van je woning en van je werkplek? Herken je dat je je in het ene huis prettig voelt en als je in een ander huis bent je zo snel mogelijk weg wilt? Je bent ergens op bezoek geweest en je komt heel erg moe thuis. Herken je dat?

Of dat je een paar dagen weg geweest bent, thuis komt en merkt dat je huis de lichtheid/ frisheid mist van waar je geweest bent? Dat je soms denkt dat er iets in huis is wat je niet goed kunt duiden en dat de kinderen soms vreemde dingen waarnemen. Dat er plekken in huis zijn waar je echt niet wilt zitten of slapen. We staan allemaal onder invloed van onze omgeving, maar zijn ons nauwelijks bewust van de oorzaken van die invloeden. De een is er ook gevoeliger voor dan de andere.

Als een plek energetisch belast is dan heeft dat heel geleidelijk invloed op de personen die daar wonen of werken. Je hebt het nauwelijks in de gaten, totdat je b.v. een paar weken er tussen uit bent geweest. Dan is het heel goed mogelijk dat je iets waarneemt.

Ik maak nu zo’n 30 jaar huizen en werkplekken energetisch schoon. Dit doe ik tegenwoordig op afstand. De kwaliteit van de energie in huis wordt weer voedend gemaakt voor de bewoners. Eventuele entiteiten worden naar het licht gebracht. De materie van de woning (de stenen) wordt optimaal verbonden met het energieveld van de woning en daarmee goed geaard. De invloed van aardstralen en wateraders worden geneutraliseerd.

Wil je weten hoe de energie in jouw huis of op jouw werkplek is, dan kan ik vrijblijvend mijn waarnemingen met je delen. Je krijgt dan ook uitgebreide informatie over die waarnemingen. Besluit je om jouw huis energetisch te laten reinigen dan zijn de kosten bij een normale woning € 150,00.

Reactie van klant: Mijn huis voelt duidelijk lichter en “schoner” na jouw energetische reiniging. Alsof de lucht en sfeer helderder en vrediger is. Fijn dat je wat je had ervaren uitgebreid met me deelde en ik herkende het belastende meubelstuk dat uit de familie kwam. Bedankt!

Nico Vlaar - info AT aumra DOT nl - www.aumra.nl – 06-22080921.

 


In de praktijk van Elice ter Beek: (stress) klachten oplossen met EFT

Onlangs gaf ik de workshop Lekker in je Vel bij Sportschool Get Fit Zutphen omdat ik mensen er van bewust wil maken wat stress met hen doet. Met mijn eigen verhaal (mijn BDE als jonge baby van een 1/2 jaar) maak ik duidelijk dat je soms jaren later nog veel last kunt hebben van stressvolle gebeurtenissen. Dat je daardoor onbewust belemmerende patronen opbouwt, die vroeg of laat tot (emotionele c.q. fysieke) klachten kunnen leiden.

Alle bezoekers blijken dit te herkennen; vooral perfectionisme scoort hoog. Uiteraard kunnen we met deze kennismaking met EFT deze klachten niet geheel oplossen, maar nadat we er kort aan gewerkt hebben, blijken de meeste bezoekers significant lager te scoren op deze klachten. Ze ervaren meer rust, meer acceptatie. Iedereen is verrast dat EFT een mooie methode is waarmee je snel en grondig (stress) klachten kunt oplossen!

Reactie van coach van Get Fit: bedankt voor de zeer interessante workshop “lekker in je vel”. Hopelijk was het voor jou ook een goede bijeenkomst. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Elice ter Beekinfo AT watbenjemooi DOT nuwww.watbenjemooi.nu – 06-23836480.


In de praktijk van Wilma Gladpootjes: Massage-therapie

“Je hebt me weer teruggegeven aan mezelf” of “Ik bewoon mijn lichaam weer” Dat soort uitspraken hoor ik nogal eens.

Het is altijd fijn te ervaren dat je meer bent dan je hoofd en je gedachten. Je hebt een lichaam, een wonderschoon instrument om meer en meer bewust te kunnen worden. De ontspannende lichamelijke beleving van aandachtige massage wil ik je graag laten ervaren. Zo kan er ruimte ontstaan om contact te maken met wat er van binnen leeft.

Dit is voor mij een lustrumjaar en om dat met je te vieren bied ik nog steeds 3 sessies aan voor €100,-. Voel je welkom in mijn praktijkruimte op de IJsselkade.

Wilma Gladpootjesinfo AT wilmagladpootjes DOT nlwww.wilmagladpootjes.nl – 06-43947467.


In de praktijk van Marline Wieggers-Schreuder: contact met de wijsheid van je ziel

Alle antwoorden op vragen die je hebt over jezelf, je relaties, werk, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling liggen in jezelf verborgen. Soms kun je ze niet horen en verlang je naar helderheid. Bij een afstemming volgens de Luisterkindmethode (voor kinderen èn volwassenen) ga ik op afstand met een diepe laag in jou of je kind in gesprek en dat gesprek schrijf ik helemaal voor je op.

Dit geeft inzichten, handvatten en regelmatig wordt tijdens een afstemming een issue uitgewerkt en opgelost. Ik vind het mooi en bijzonder om op zielsniveau in contact te zijn en ben vaak verwonderd over de effecten. Baby’s gaan beter slapen, kinderen zijn minder snel boos of bang, volwassenen voelen zich een stuk lichter. De kern van wat er speelt wordt helder. Jouw ziel geeft het zelf aan en weet wat jij nodig hebt. Wekelijks krijg ik enthousiaste reacties terug zoals de volgende.

Reactie van volwassene: Bedankt voor de afstemming en zo fijn dat ik de afstemming zo snel mocht ontvangen, ik was er inderdaad heel erg aan toe om te weten na anderhalf jaar. Wat je mij schrijft, klopt allemaal als een bus, diep van binnen weet ik dat inderdaad allemaal, maar door het te lezen en het echt in mijn systeem te krijgen, voel ik dat ik deze switch mag en kan gaan maken. Het is een hele mooie duw in de goede richting. Ik ben er heel erg blij mee en wil je bedanken voor deze afstemming, Je hebt een heel mooi talent Marline. Nogmaals bedankt!

Marline Wieggers-Schreuderinfo AT praktijkdewittesteen DOT nlwww.praktijkdewittesteen.nl – 0575-493790.

 


 ZEN meditatie

Zomercursus van 4 weken in juli en/of augustus. www.zen.nl/zutphen/zomercursus

'Is zen vriendelijk?' vroeg laatst iemand mij. Zen is niet te definieren als vriendelijk of onvriendelijk. Echter de beoefening van zenmeditatie is misschien wel zo vriendelijk als jij voor jezelf bent. En dat kan soms heel streng, met veel moeten en ongeduld zijn. Door de begeleiding in de cursussen leer je hier mee om te gaan. Dit geldt ook wanneer je weinig structuur in je leven weet in te bouwen en van het een naar het ander schiet. Wat te doen bij dergelijke onrust? De 'zen'kunst is er vriendelijk en rustig met je aandacht bij te blijven. Wat mij betreft is zen(meditatie) toepasbaar in het dagelijks leven en daarmee leer je op een milde manier waar te nemen en te handelen.

Info en aanmelden voor een proefles: www.zen.nl/zutphen/gratis-proefles.
Vriendelijke groet, Tara


Nieuwe kunst expositie

Er is een nieuwe expositie te bewonderen aan de IJsselkade, dit keer kunst van Linda ten Dam.

Mijn naam is Linda ten Dam. In 2000 ben ik begonnen met tekenen en schilderen. Na het volgen van diverse cursussen in binnen en buitenland kwam ik erachter dat ik niet alleen meer wilde weten over het materiaal en de technieken maar dat ik het ook heel
interessant vind wat je beleefd en ervaart tijdens een kunstzinnig proces. Wat gaat het in je om en hoe komt het tot stand. Ik wilde meer weten over de psychologische achtergrond en symboliek van het kunstzinnig werken.

Deze nieuwsgierigheid zette mij ertoe aan dat ik in 2010 met de basis opleiding Genezend Tekenen ben begonnen. Na deze te hebben afgerond heb ik een opleiding bij Vrije Academie Het Pad gevolgd waar ik in 2014 ben afgestudeerd als creatief docent en coach beeldend. Het creëren van kunst is mijn leven, mijn passie. Een passie die ik graag deel met iedereen die daar voor open staat.

Door de jaren heen is mijn werk gegroeid en maak ik kunst in veel verschillende uitingen. Hierbij te denken aan tekeningen, schilderijen, illustraties, objecten, meubels, en fotokunst. Maar met in de basis altijd een gelaagdheid. Het werken met een groot scala aan materialen en technieken. Niets is gek genoeg.

Het is voor mij steeds weer een uitdaging om mijn gevoelens te uiten in een kunstwerk. Naast het zelf creëren van kunst bied ik ook anderen de mogelijkheid om kunst te scheppen. Kunst is voor iedereen. Het is prachtig samen te delen.

Voor meer informatie over haar kunst zie: www.colorfullart.nl.

 


Spreuk van de maand

'Zodra je verwachtingen loslaat, gaat het stomen'


Alle informatie over het aanbod van Hart van Zutphen vind je op www.hartvanzutphen.nl. Wil je op de hoogte blijven of ervaringen delen, volg ons dan ook op Facebook en Linkedin:

Zonnige groet en wie weet tot ziens,

Hart van Zutphen


 

Nieuwsbrief
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl


18.2 761 20