Er is momenteel een expositie met kunst van Sylvia Cieremans te bezichtingen.

 

Sylvia Cieremans, geboren in Suriname (1970)

Natuurmens met passie om te creëren. In het verleden met groepen kinderen, volwassenen en verstandelijk beperkte mensen gewerkt als begeleider en/ of docent. Vele creatieve cursussen verzorgd met leem en klei. De naam ‘leemvrouw’ kreeg ze jaren geleden van een vriendin die haar passie voor leem en klei zag.

De hang om meer zelf te creëren werd door de jaren heen steeds groter. Na haar ‘back-to-my-roots-reis’ in 2017 werd haar missie om kosmische informatie door te geven helder. Deze informatie in de vorm van energetische trillingsfrequenties en Heilige Geometrie wordt verwerkt in haar tekeningen, leemschilderijen en kleiwerk.

Wanneer de kijker alleen met fysieke ogen naar het werk kijkt, ziet diegene de details en verfijning. Maar er zijn meerdere dimensies te beleven aan dit werk. De uitstraling van het werk kan soms aanvoelen als een ‘aanraking’ en kan herinneringen naar boven halen. Wanneer de kijker zich afstemt, oftewel met zijn of haar hele wezen zich verbindt met dit werk, kan er een download van energetische informatie plaats vinden in het persoonlijke energiesysteem. Dit draagt bij aan heling en groei.

“Wanneer mijn hoofd ontspannen is en mijn voeten stevig op de aarde staan, maak ik de meest vervullende creaties. Dan voel ik me verbonden met een onuitputtelijke stroom van energie en inspiratie. Deze ‘uitlijning’ ontstaat niet vanzelf. Het is belangrijk om me bewust te zijn van mijn energieveld; de energetische ruimte om mij heen. Door meditatie, maar ook door regelmatig alleen de natuur in te gaan, maak ik mijn energetische ruimte schoon, dat wil zeggen vrij van energie van anderen. Vervolgens stel ik me open voor nieuwe inspiratie en volg de ingevingen die ik krijg.”

Tot en met 30 oktober 2020 hangt mijn werk met als overkoepeld thema ‘Ohm’ in de openbare ruimtes en ruimte B3. De klank ‘Ohm’ staat symbool voor ‘De bron’.

Van harte welkom om te komen kijken en ervaren.

www.leemvrouw.nl


Hieronder een sfeerimpressie van haar werk.

         

 


Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl