Er is momenteel een expositie met schilderijen van Linda ten Dam te bezichtingen.


Over Linda

Het creëren van kunst is de absolute passie van Linda ten Dam (Winterswijk, 1980). Een passie die zij graag deelt met iedereen die daarvoor open staat.

De kiem van het kunstenaarschap ontstond vanuit een periode van leegte, een tijdelijke periode waarin Linda lichamelijk niet in staat was om actief bezig te zijn. Maar door haar gedrevenheid kwam die kiem tot groei en kon ze zich in twintig jaar ontplooien tot waar ze nu is.

Linda rondde de opleiding tot creatief coach en docent af. Door daarnaast nog verschillende cursussen in binnen- en buitenland te volgen, maakte ze zich veleuiteenlopende schilder- en tekentechnieken eigen.

Linda heeft sinds drie jaar haar atelier gevestigd in de Proeflokalen aan het Vispoortplein in Zutphen. Daar heeft ze alle ruimte om zich nog verder te ontplooien tot kunstenares.

Werken met een grote diversiteit aan materialen heeft haar voorkeur. Diepte scheppen door gebruik te maken van structuren en het aanbrengen van talloze kleurlagen, geeft haar werk spanning en intensiteit. Linda werkt met name abstract en laat zo de verbeelding spreken.n Het is voor haar steeds weer een uitdaging om haar gevoelens te uiten in een kunstwerk.


“Kunst is voor iedereen. Het is prachtig samen te delen.”
 Linda ten Dam

www.colorfullart.nl


Hieronder een sfeerimpressie van haar schilderijen.

       

        

 


Hart van Zutphen

IJsselkade 8
Zutphen

info AT hartvanzutphen DOT nl